Gratis boodschappen!

Ik deel graag dingen met jullie die ik meemaak. En afgelopen weekend had ik een top weekend! Waarom ga ik jullie vertellen!

Ten eerst gingen zij zaterdag naar een dierentuintje waarvan ik dacht dat het geld ging kosten en bij aankomst bleek het een zeer grote kinderboerderij te zijn met gratis toegang. Ook hadden we gepland daar lekker te gaan lunchen maar bij aankomst bleek dat het restaurant dicht was i.v.m. de risico groep die er werkte. Natuurlijk een kleine domper maar al bij al hebben we toch wel ruim 25 euro in onze zak gehouden hierdoor.

Vanuit de kinderboerderij weer even terug naar huis, netjes een boodschappenlijstje thuis geluncht en toen ik boodschappen wou gaan doen moest meneer van het huis ineens formule 1 kijken! Na een lichte discussie die ik niet had gewoon zijn we toen maar boodschappen gaan doen om 15:30 waar ik een hekel aan heb omdat het dan altijd druk is in de supermarkten.

Lichtelijk saggerijnig liepen we door de winkel heen om onze wekelijkse boodschappen te doen en ineens toen we in de rij gingen staan bij de Jumbo waren we nummer 6 in de rij! Heel zachtjes zij ik het tegen iemand die in de winkel rond liep en toen moesten we naar de info balie komen. Ik ging er alvast vanuit dat er nu camera beelden zouden worden bekeken voordat we ook maar iets mee zouden krijgen of dat de regel niet zou gelden omdat er corona maatregelen waren, maar niks was minder waar! Er weren nog 3 vragen gesteld over dingen die ze niet gratis mee mochten geven en klaar we mochten gaan. Ruim €.90,- aan gratis boodschappen konden wij zonder te betalen in onze auto laden!

Ik was direct over mijn saggerijnige humeur heen en mijn week kan eigenlijk niet meer stuk nu ik weet dat de gehele week ons avond eten gratis is!

Hebben jullie dit ook wel eens meegemaakt? Dit was mijn eerste keer!

Plaats een reactie