Mandjes vullen!

Vanmiddag had ik een gesprek met iemand die de zelfde doel einde heeft als mij. Wat houd dat in? Een side hustle hebben waar die wat aan verdient en hopelijk ook blijft verdienen als hij er minder energie in gaat steken later.

Toen ik hem over meerderen van man idee├źn sprak kwam hij met een fantastische uitspraak, namelijk de volgende: Hoe meer mandjes je neer zet die geld kunnen opvangen hoe groter de kans wordt dat er 1 tussen zit waar je later van kan leven.

Fantastisch gevonden! Plus het voordeel als je meerderen mandjes neer zet waar allemaal een gedeelte in komt waarvan je in totaal kan leven het ook al goed is!

Deze uitspraak heeft me weer aan het denken gezet. Ik ben nu nog heel erg gefocust in het 1 ding heel goed willen doen voordat ik verder ga met de volgende stap, en dit is zeker niet slecht! Wel moet ik voor me zelf gaan beslissing hoeveel tijd ik wil besteden per mandje. Op die manier kan ik overal goed aan werken en natuurlijk zodra ik merk dat 1 mandje lucratiever is dan een ander mandje verdient dat mandje ook meer aandacht.

Zodra ik deze planning uitgewerkt hebt zal ik hier meer over delen. Ik moet me eerst hier even meer in verdiepen. Ik moet namelijk ook nog tussendoor gewoon werken, het huishouden regelen moeder zijn en ook nog een echtgenoot. Dus genoeg te plannen en regelen!

Ik heb direct de moneyplanner van porterenee besteld. Ik hou namelijk heel veel van papieren overzichten dus ik heb er vertrouwen in dat dit voor mij gaat werken. Zodra die binnen is laat ik jullie natuurlijk ook direct weten hoe die is bevallen!

willen jullie de zelfde planner? door hier op te klikken kunenn jullie hem preorderen!

Plaats een reactie