een stap naar passief inkomen

Een volgende stap!

Een volgende stap! Ik ben weer enthousiast, ik heb namelijk een volgende stap genomen op mijn weg naar een passief inkomen.

Wie mijn financieel overzicht heeft gelezen van afgelopen maand heeft het al een beetje zien aankomen, maar ik heb er een domeinnaam bij gekocht. Ik moet natuurlijk deze website nog upgrade en verbeteren dus ik heb dit al een beetje gedaan voor de toekomst. Maar uit enthousiasme heb ik het maar wel direct vast gelegd.

Het is een website die mensen tips gaat geven en hierin door gaat linken naar andere websites. Als er dan producten worden aangeschaft dan krijg ik hier weer een kleine provisie van als het via mijn link gebeurd.

Hoe ik op dit idee kwam? Ik liep zelf tegen een probleem aan dat ik niet wist wat ik moest kopen op dat moment voor die gelegenheid. En na het google en zoeken kon ik geen website vinden die hierin echt gespecialiseerd was. En dit gaf mij dus het idee dit maar gewoon zelf op te gaan zetten!

Het zal nog even duren voordat ik online ben en alles is zoals ik wil maar het is een mooi toekomst beeld om naar toe te werken.

Natuurlijk ben ik super enthousiast over deze website, maar ik weet dat ik hier niet in zijn geheel van ga kunnen leven. Zo als al vaker uitgelegd hoop ik dus meerderen inkomsten bronnen te kunne creëren en ik heb het gevoel dat ik weer een goede heb gevonden!

100% zeker ben ik niet en dat kan je eigenlijk ook nooit zijn tot dat je kan terug kijken en dat kan ik natuurlijk nog niet!

Wat ik jullie mee wil geven is wel als je een idee hebt ga er wat mee doen! Blijf nooit met een idee zitten maar probeer altijd uit te zoeken of als je het uitwerkt het een goed idee blijft. Bijna niemand heeft al zijn/haar doelen bereikt met het eerste idee wat hij ooit had. Maar zorg er voor dat je beste ideeën niet weer vergeten wordt!

Plaats een reactie