inkomsten en uitgaven overzicht Augustus 2020

Maandelijks zal ik jullie een inkijkje geven van mijn al mijn inkomsten die worden gegenereerd via dit blog of op andere manieren dan mijn standaard baan. Natuurlijk deel ik ook mijn uitgaves die ik doe om mijn doelen te bereiken.

Inkomsten:

Daadwerkelijke inkomsten heb ik ook deze maand nog niet mogen ontvangen. Wel heb ik deze maand €.0.44 verdient via affiliate marketing. Het bedrijf keert het bedrag alleen wel pas uit op het moment dat ik de €.10,- heb behaalt.

Uitgaves:

Ik heb deze maand 1 factuur ontvangen van het bedrijf waar ik nu mijn nieuwe website host. Het totaal bedrag van deze factuur is €.19,30.

Dit bedrag is hoger dan vorige maand dit komt omdat er nog en nieuw projectje aan zit te komen waar ik nog een website voor het aangemaakt. Hier vertel ik komende maand meer over!

Ik denk dat deze artikelen die gaan over mijn maandelijks uitgaven en inkomsten overzicht nooit echt lang worden. Wel denk ik dat ze belangrijk zijn omdat ik het inzicht geeft aan de groei die ik hopelijk mee ga maken.

Hebben jullie nog tips? Laat ze achter in de reacties!

Plaats een reactie