vernieuwede website

Nieuwe website!

Het is waarschijnlijk opgevallen maar de website is veranderd! Ik ben zelf erg bij tot nu toe met de huidige aanpassingen en er zullen er de komende tijd nog wel wat meer komen aangezien ik nog niet 100% tevreden ben. Maar het begin is er.

Ik heb mijn website nu ondergebracht bij Cloud86 dit bedrijf werd mij geadviseerd en tot dus ver ben ik erg blij van. Het maken van de website is niet te ingewikkeld en ik krijg snelle reacties op mijn vragen aan de klantenservice. Ze helpen waar ze kunnen en zijn niet beroerd iets uit te zoeken wat ze eigenlijk niet echt hoeven.

Het opstarten was aardig vanzelfsprekend en verder dan dat ben ik tot nu toe niet gekomen.

Mensen die mij vanaf het begin al volgens weten dat ik al een heel eind had betaald bij mijn vorige hostingsbedrijf. Ik ga deze fout niet opnieuw maken en ga hier netjes per maand betalen. Op die manier kan ik altijd weer overstappen mocht ik dit willen.

Het kort blog helaas maar ik vond hem wel belangrijk om deze stap weer even met jullie te delen. De komende tijd ga ik meerderen verbeteringen doorvoeren en die zullen zeker niet allemaal hun eigen stukje verdienen, maar deze stap ben ik weer trots op dat het mij is gelukt!

Plaats een reactie