inkomen en uitgaven Juli

Inkomsten uitgaven Juli 2020

Maandelijks zal ik jullie een inkijkje geven van mijn al mijn inkomsten die worden gegenereerd via dit blog of op andere manieren dan mijn standaard baan. Natuurlijk deel ik ook mijn uitgaves die ik doe om mijn doelen te bereiken.

Inkomsten:

Deze maand weer geen inkomsten. Dit is geen probleem we zijn pas net van start gegaan!

Er is weer €.15,- over gegaan naar mijn bankrekening bij Moneyou. Dit is de besparing die ik overhoud door de extra aflossing van de hypotheek. geen echte inkomsten, maar dit geld wil ik wel gebruiken om te investeren in de website of op een andere manier om inkomen te creëren.

Uitgaves:

Deze maand heb ik we 3 investeringen gedaan. De eerste is gedaan op 1 Juli. Toen heb ik voor €.200,- aan Bitcoin aangekocht. Deze heb ik aangekocht voor de lange termijn. Ook heb ik op 9 Juli €.60,- aan Vechain gekocht ( een andere crypto valuta) bijde investeringen zijn voor de lange termijn.

Dan mijn 3de investering. Ik heb voor €.297,- een cursus gekocht voor het komende jaar om mijn website te verbeteren. Hierin krijg ik persoonlijke begeleiding en heb ik de eerste tips al gekregen en ben er zelf al mee aan de slag gegaan. 1 van de tips was naar een anders hosting bedrijf overstappen en dit heb ik dan ook gedaan. Hier horen jullie binnenkort meer over. Het overstappen van hostingsbedrijf tot nu toe €.9,66 dit is alleen voor de komende maand. Ik weet nog niet precies hoe dit verder gaat verlopen en of ik hier dus voldoende aan heb.

Nou dit waren mijn inkomsten uitgaven van Juli 2020.

Hebben jullie nog tips? Laat ze achter in de reacties!

Plaats een reactie