inkomsten en uitgave overzicht Mei 2020

Inkomsten uitgaven Mei 2020

Maandelijks zal ik jullie een inkijkje geven van mijn al mijn inkomsten die worden gegenereerd via dit blog of op andere manieren dan mijn standaard baan. Natuurlijk deel ik ook mijn uitgaves die ik doe om mijn doelen te bereiken.

Inkomsten:

Ja, mijn blog is nu 2 weken online dus inkomsten heb ik nog niet gecreëerd. Wanneer dit wel gaat gebeuren durf ik ook nog niet te zeggen. Mijn eerste Affiliatie link is wel geplaatst in een blog maar ik ga er nog niet echt vanuit dat dit gaat storm lopen. Ik ben nog aan het opbouwen en hoop als ik wat meer stukken heb geschreven meerderen samen werkingen te kunnen aan gaan. Om dit te verbeteren. Binnenkort komt er een blog met mijn doelen online. Hiervoor zal ik ook moeten gaan nadenken wanneer ik iets met mijn blog wil gaan verdienen.

Uitgaves:

Ja, ook deze zijn pittig deze maand. Ik ben begonnen aan dit blog wat kosten gaf. Deze kosten mij €.289,37. Ik zelf vindt dit een pittig bedrag, maar voor nu zien we dit als investering. Hopelijk kan ik snel gaan beginnen met een klein beetje terug te verdienen zodat deze investering zich terug betaald.

De andere uitgave van deze maand is €.19,98 dit zie ik ook nog als een investering. Ik heb voor het eerst in mijn leven Instagram aangemaakt. En ik denk/hoop dat het belangrijk is dat je wel een beetje je eigen look gaat creëren. Ik heb dus scrabbel letters besteld waarmee ik de titels van mijn blog kan vormen en die op deze manier te promoten. Ik weet nog niet of het een top investering is. Maar hoop het wel! Ik krijg deze als het goed is binnen 1 week binnen dus dan zullen jullie het zien. Hopelijk is het in het echt net zo leuk als in mijn hoofd!

Nou dit was een kort blog. Maar ben ik ook nog maar net begonnen dus grote verassende dingen in mijn uitgave/inkomen zijn er helaas nog niet. Hopelijk kan ik volgende maand meer met jullie delen!

Hebben jullie nog tips? Laat ze achter in de reacties!

Plaats een reactie